Är Counter-Strike 2 gratis att spela?

Efter år av väntan och månader av spekulationer firar förstapersonsskyttefans från hela världen avslöjandet av ett av de mest efterlängtade videospelen: Counter-Strike 2.

Den efterlängtade uppdateringen till CS:GO har äntligen kommit ut till allmänheten, och som väntat går communityt som galningar för de nya förändringarna. En stor fråga som dock måste besvaras är om spelarna kommer att behöva betala för den kommande titeln eller inte.

Relaterat: Counter-Strike 2 officiellt annonserat, lanseras sommaren 2023

Före 2018 kostade CS:GO cirka 14,99 dollar, men efter uppdateringen Danger Zone kunde vem som helst ladda ner spelet gratis och hoppa in på slagfältet. Men kommer årets största release hittills att kräva köp?

I Valves officiella tillkännagivande för spelet bekräftas det att Counter-Strike 2 kommer att gå live för alla spelare i sommar som en gratis uppgradering av CS:GO. Alla som vill hoppa in i spelet behöver bara ladda ner CS:GO för att få tillgång till det nya spelet när det släpps senare i år.

Dessutom kommer ett utvalt antal spelare att få tillgång till Counter-Strike 2:s begränsade testkörning idag, men användarna måste kontrollera sin CS:GO-klient för att se om de har blivit utvalda att prova den nya mekaniken. Om en spelare har valts ut för att testa det nya spelet kommer de att få ett särskilt meddelande när de startar upp spelet för första gången.

Spelarna kommer också att få överföra alla sina CS:GO-objekt till Counter-Strike 2, tillsammans med sina loadouts och inställningar. Det kommer att vara ett bra sätt att behålla sin spelarbas, samtidigt som man ser till att folk får en enkel övergång till den nya titeln.

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Exclusive Promotion