Call of Duty Betting

Här på vår sida hittar du allt du behöver veta om Call of Duty-betting, inklusive de bästa bettingsidorna, de senaste oddsen, expertanalys och tips för att öka dina chanser att vinna. Vi tar också en titt på de största Call of Duty-turneringarna och evenemangen, så att du alltid är uppdaterad på vad som händer i världen av CoD.

Bästa Call of Duty Betting Hemsidor

När det gäller att satsa på e-sport, och särskilt på Call of Duty, är det viktigaste att välja rätt plats. På grund av detta har vi sammanställt en lista över de bästa Call of Duty-bettingsidor på marknaden. När det gäller COD betting är dessa bolagen verkligen de bästa av de bästa. De erbjuder konkurrenskraftiga odds, unika marknader, detaljerad statistik och streamingtjänster som är inbyggda.

Om du satsar på e-sport bör du alltid satsa så säkert som möjligt. Det innebär att du måste använda en plattform med ett gott namn och många användare. Om du använder en av plattformarna nedan kan du inte göra fel.

 

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Table of Contents

Hur välkänt är COD betting?

Det råder ingen tvekan om det: de flesta esportsfans älskar att satsa på Call of Duty. I takt med att Call of Duty-ligans popularitet och värde ökar öppnas fler marknader på världens bästa webbplatser för esportsbetting.

Call of Duty-serien fortsätter att bli större och större i en alarmerande takt. Det finns något för varje spelare i scenen, från det rekordstora Call of Duty Mobile till det bästa Battle Royale, Call of Duty Warzone. Även om Call of Duty växer hela tiden är det inte ett av de bästa esportspelen. League of Legends och Dota 2, som är två av de största och mest populära esportsplattformarna i dag, ligger i topp.

Trots det betyder det inte att det är svårt att hitta platser att satsa på Call of Duty-spel. Spelmarknader för Call of Duty League är nästan säkert tillgängliga på din favorit e-sportbok eller traditionella sportsbook.

Call of Duty är vanligtvis ett “säsongsbetonat” spel, vilket är viktigt att komma ihåg. Det är inte som CSGO, där det alltid pågår en turnering. Under “livesäsongen” för Call of Duty League finns det marknader som är öppna nästan varje vecka. Under “lågsäsongen” kan det vara svårare att hitta pålitliga marknader.

 

Exclusive Promotion

 

Så här får du en fördel när du på Call of Duty Betting

I slutändan är det siffrorna som räknas när du satsar på Call of Duty. Du har redan en fördel om du studerar spelarna och lagen för att ta reda på vilka som har störst sannolikhet att vinna. Om du inte vet vad du gör är turen det enda som kan styra dina spel. Om du förlorar har du bara dig själv att skylla.

En professionell Call of Duty-spelare kommer att spendera mycket tid varje dag på att träna, prova nya saker och bli bättre. Men i slutändan kommer det alltid att finnas något större där ute. Det är viktigt att kunna upptäcka de större fiskarna, och det är också viktigt att veta vilka spelare man ska hålla ett öga på.

Men det har funnits några stora överraskningar i Call of Duty esports historia. För det mesta är det svårt att säga hur en match kommer att sluta, och ett underdog-lag kan ofta slå ett mycket starkare lag från ingenstans. Som vi redan har sagt kan en enda kula vara skillnaden mellan en vinst och en förlust, och ibland kan det starkare laget förlora för att de är för säkra på sig själva.

Så du bör försöka förstå både spelet och de andra spelarna på skärmen. Idag finns det webbplatser som Call of Duty esports Wiki där du kan titta på statistik och rekord för alla spelare. Om du lär dig bäst genom att se, kanske du vill följa några av de bästa Call of Duty-streamarna och se dem spela live så att du kan se de strategier de använder sig av när de händer.

Det finns tillfällen då det enda sättet att lära sig ett spel är att se det genom ögonen och färdigheterna hos en professionell toppspelare.

 

Vill du betta på COD? Detta måste du veta innan

Låt oss först prata om den viktigaste delen av Call of Duty esports: multiplayer. Call of Dutys “esportsformel” har i stort sett varit densamma under lång tid. Med varje ny titel ändras reglerna, kartorna och den övergripande känslan av tävlingen lite grann, men för det mesta är det samma och förblir samma.

Call of Duty esports är helt reglerat och lite exklusivt på högsta nivå. De är endast till för de bästa Call of Duty-spelarna, och varje år tävlar de bästa Call of Duty-spelarna i världen på dem. Vanligtvis tävlar de mot varandra i grupper om fyra i ett visst antal spellägen. Om du vill satsa på Call of Duty måste du åtminstone känna till grunderna i dessa spellägen.

Sedan 2003 har nästan tjugo stora Call of Duty-spel kommit ut, men bara tre av dem används för tävlingsbaserad Call of Duty-sport:

Modern Warfare II av Call of Duty
Warzone 2 är det andra spelet i Call of Duty-serien.
Mobil Call of Duty

Vanligtvis handlar all satsning på Call of Duty om flerspelarspelet, vilket i det här fallet är Call of Duty: Modern Warfare II, som kom ut i oktober 2022. Men det finns speciella evenemang som bara sker på Warzone-plattformen och som ger Call of Duty-fans många chanser att satsa. Om du vill bli en bra Call of Duty-spelare måste du veta allt som finns att veta om dessa spel och de bästa Call of Duty-lagen som slåss.

Det finns bara tre spellägen i Call of Duty League, vilket är bra med tanke på hur konkurrenskraftigt det är just nu. Detta gör det mycket lättare att göra korrekta förutsägelser om Call of Duty, men allt handlar inte om tur.

Även om det är dessa spel som utgör esport just nu, är det inget fel att titta på vår lista över alla Call of Duty-spel för att lära sig mer om franchisens historia.

Search And Destroy

När det gäller konkurrenskraftiga förstapersonsskjutarspel är Search and Destroy ett av de mest kända spellägena. Det här läget är kärnan i de flesta konkurrenskraftiga skjutspel, och det bygger på en mycket enkel idé. I Search and Destroy försöker ett lag försvara två “bombplatser” på en karta medan det andra laget kämpar för att spränga en av dem. Men det slutar inte där. Ronden är över när det ena laget fullständigt utplånar det andra.

För det mesta spelas Search and Destroy-matcherna i Call of Duty esports i ett första-till-sex-format. När det gäller att satsa på Call of Duty är Search and Destroy ett av de mest spännande spellägena. En enda kula kan ofta ändra tempot i hela matchen.

Hardpoint
Hardpoint lades först till i Call of Duty: Modern Warfare 3 2011. Spelarna kämpar för att kontrollera en plats på kartan som rör sig runt. För varje sekund som ett lag stannar på platsen får de en poäng, upp till maximalt 250 poäng, vilket kallas för en “time-out”. Detta är lite mer hektiskt än Search and Destroy, men inte mindre strategiskt.

För att ett lag ska kunna vinna stort i Hardpoint måste de använda några nyckelregler. Detta kan göras genom att flytta runt på kartan på ett smart sätt, fånga spawns, låsa spawns eller sätta sig själv i en bra position. Detta är också de längsta Call of Duty esports-matcherna, särskilt när båda lagen ligger nära varandra.

Det här är ett annat spännande Call of Duty-spelläge för personer som gillar att spela, eftersom det ofta handlar om en match och oddsen kan ändras i sista sekunden.

Control

Control är ett nytt spelläge som lades till i Call of Duty: Black Ops: Cold War 2019, och långvariga fans av serien älskar det redan. Control är i princip en blandning av Hardpoint och Search and Destroy. Ett lag försöker försvara två punkter på en karta medan det andra laget kämpar för att ta båda.

Det är lite svårt att förstå till en början eftersom det finns många regler, men när du har sett några matcher vet du hur det fungerar. Först och främst är det viktigt att komma ihåg att varje omgång har ett annat mål för varje lag. Det är angriparnas uppgift att ta över vissa platser inom tidsgränsen. Försvararna, å andra sidan, måste antingen använda alla angriparnas respawn-biljetter eller hålla ut tills klockan tar slut.

Det är ett taktiskt spelläge som kan förändras på ett ögonblick, precis som Hardpoint.

Warzone
World Series of Warzone inleddes år 2021. Det är den huvudsakliga plattformen för tävlingsmässiga Call of Duty Warzone. Det stöddes av Activision Blizzard och hade en prispott värd flera miljoner dollar. Som turnering hölls den över hela världen, inklusive både EU- och NA-regionerna. Detta gjorde det möjligt för spelare på alla nivåer att kvalificera sig.

I slutändan är en Warzone-turnering inte alltför svår att förstå. Allt handlar om två viktiga delar av informationen.

Det första du bör tänka på är formatet: solo, duo, trio eller fyrmannatrupper.
För det andra är det sättet som poängen tjänas in, vilket kan vara ett “kill race” eller en direkt seger, som i World Series of Warzone solokategorin. Seth “Scump” Abner, som har spelat Call of Duty på tävlingsnivå i tio år, vann singelmatchen och tog hem priset på 100 000 dollar.
Warzone är ett testområde för esportsturneringar just nu, och eftersom det är det mest populära battle royale-spelet på planeten finns det mycket mer att komma med.

Mobil Call of Duty

Call of Duty: Mobile är mycket viktigt för COD-ekosystemet som helhet eftersom det har några enorma esportsturneringar. Till exempel har Call of Duty Mobile World Championship, som ligger högst upp i tabellen, vanligtvis en prispott på 2 000 000 dollar. Det brukar ha en mycket annorlunda grupp spelare än de mest populära flerspelarspelen, men det gör det inte mindre konkurrenskraftigt.

Många människor spelar spelet varje dag, och några av de bästa Call of Duty Mobile-spelarna har fått miljontals följare sedan spelet kom ut 2019. Call of Duty: Mobile blir bättre som spel och som esporttitel i takt med att mobilbaserad esport blir allt mer populärt. Om du vill satsa på COD när du är på språng kan du investera i CODM-plattformen.

Hur skiljer sig COD från andra FPS Spel?

Även om Call of Duty är en mycket populär franchise säger vissa att det är “för lätt” för att spelarna ska klara sig bra i en tävlingssituation. Det stämmer att det är mer av ett “arkadspel” med fokus på snabba rörelser och reflexer snarare än realism eller djup strategi. När de spelar mot varandra lägger spelarna mycket tid på att försöka förbättra sig och använda orealistiska strategier som “slide canceling”, “drop shots” och “jump shots”.

Men Modern Warfare II, som kommer ut 2022, kommer att göra sig av med några av dessa sätt att röra sig, framför allt sättet att annullera en glidning.

När dessa rörelser som är större än livet kombineras med funktioner för målassistans gör det möjligt för en spelare att flyga runt på kartan. Även om man måste vara bra på Call of Duty för att spela det professionellt är det förmodligen ett av de enklaste tävlingsspelen att komma in i, särskilt om man spelar det kostnadsfria Battle Royale-läget Call of Duty Warzone.

Men om du vill satsa på Call of Duty är det bättre att ta reda på vilka spelare som är bäst med en handkontroll än vilka som har det bästa strategiska tänkandet.

 

Plattformar för tävling

Från och med 2022 spelas Call of Duty League på PC, men spelarna kan använda en mängd olika kontroller som ligans styrande organ redan har godkänt. Call of Duty-matcher kan spelas på alla plattformar tack vare plattformsöverskridande stöd, men på högsta nivå spelas alla tävlingsmässiga Call of Duty-turneringar på PC.

Vanligtvis ger detta både spelarna och de som tittar på bästa möjliga spelupplevelse. Med PC-plattformen kan de tävlande njuta av hög bildfrekvens, tydlig grafik och snabba laddningstider. Som ett resultat av detta förblir tävlingen snabb, rättvis och av hög kvalitet.

Vissa mindre, mindre kända tävlingar kan naturligtvis spelas på mer än en plattform. Spelare i amatörscenen för Call of Duty kommer från hela världen och använder en mängd olika plattformar, till exempel Xbox och PlayStation. Men om du vill satsa på Call of Duty kommer du inte att hitta odds för dessa små turneringar som inte sticker ut.

Esports, turneringar och prispotter för Call of Duty
Call of Duty League, eller “CDL”, är den största och mest imponerande turneringen för Call of Duty. Denna turnering brukade kallas Call of Duty World League, men en förändring 2019 gjorde att den nästan blev som en helt ny plattform. Nu är det den största Call of Duty-eporttävlingen, med en lista av franchisetagare som är värda tiotals miljoner dollar.

År 2022 kommer tolv lag att tävla i Call of Duty League på plattformen Call of Duty Vanguard. Det finns en enorm prispott värd omkring 5 miljoner dollar, och vinnaren kommer att få en häpnadsväckande totalsumma på 1,2 miljoner dollar i slutet av tävlingen. Som liga är det en av de mest värdefulla inom e-sport just nu, och den erbjuder många chanser att satsa på Call of Duty, bli känd som sponsor och titta på.

World Series of Warzone är en internationell tävling på COD:s battle royale-plattform som äger rum utanför Call of Duty League. Denna turnering har flera rundor och en enorm prispott på 1,2 miljoner dollar. Det är också den mest populära turneringen i Warzone.

Det finns även turneringar för Call of Duty: Mobile, som CODM World Championship. Oftast har denna enorma händelse en prispott värd 2 miljoner dollar. Det finns många COD-spelalternativ för Call of Duty Mobile, eftersom mobilspelandet blir alltmer populärt i allmänhet.

 

Esports, turneringar och prispotter för Call of Duty

Call of Duty League, eller “CDL”, är den största och mest imponerande turneringen för Call of Duty. Denna turnering brukade kallas Call of Duty World League, men en förändring 2019 gjorde att den nästan blev som en helt ny plattform. Nu är det den största Call of Duty-eporttävlingen, med en lista av franchisetagare som är värda tiotals miljoner dollar.

År 2022 kommer tolv lag att tävla i Call of Duty League på plattformen Call of Duty Vanguard. Det finns en enorm prispott värd omkring 5 miljoner dollar, och vinnaren kommer att få en häpnadsväckande totalsumma på 1,2 miljoner dollar i slutet av tävlingen. Som liga är det en av de mest värdefulla inom e-sport just nu, och den erbjuder många chanser att satsa på Call of Duty, bli känd som sponsor och titta på.

World Series of Warzone är en internationell tävling på COD:s battle royale-plattform som äger rum utanför Call of Duty League. Denna turnering har flera rundor och en enorm prispott på 1,2 miljoner dollar. Det är också den mest populära turneringen i Warzone.

Det finns även turneringar för Call of Duty: Mobile, som CODM World Championship. Oftast har denna enorma händelse en prispott värd 2 miljoner dollar. Det finns många COD-spelalternativ för Call of Duty Mobile, eftersom mobilspelandet blir alltmer populärt i allmänhet.

 

Vanligt ställda frågor

Ja, många av de bästa sajterna för e-sportspel låter dig satsa på Call of Duty. Detta ger dig ett bra sätt att pröva lyckan på Call of Duty League och mycket mer.

De flesta av våra e-sportspelplatser, som Bet365, låter dig satsa på Call of Duty turneringar. Det är trots allt en av de största FPS spelen.

Det finns ett antal olika typer av satsningar som du kan göra på Call of Duty, inklusive matchvinnare, totalt antal rundor, runda-vinnare, map-vinnare och turneringsvinnare.