Cloud9 kompletterar VALORANT med collegespelare och tidigare Soniqs IGL

Den nordamerikanska organisationen Cloud9 kommer att förvärva två nya spelare för att komplettera sitt VALORANT-lag, enligt flera källor till Dot Esports.

Efter att de tidigare spelarna vanity och yay lämnat spelarlistan är C9 i slutskedet av att förvärva Jake Anderson och Dylan “runi” Cade till sitt VALORANT-lag. C9 ska tävla i den internationella ligan Americas som börjar om några veckor.

Den tidigare Soniqs-spelaren runi kommer troligen att ta över ledarrollen i spelet i laget. Han tävlade med Soniqs från april 2022 till januari tidigare i år. Jake har däremot tävlat i collegelaget VALORANT sedan början av året.

Jake försökte kvalificera sig för Challengers-ligan i januari med NSIC, som hade en spelartrupp med bland annat Lucas “fiziq” Blow och Chad “Oderus” Miller. NSIC misslyckades med att kvalificera sig till ligan efter en förlust mot Team Major Academy i den första omgången av den lägre serien.

Fans av C9 kommer troligen att ha höga förväntningar på paret, med tanke på de två spelare som de ska ersätta. Den tidigare spelföraren vanity hade en långvarig historia med organisationen och förvandlade laget till ett av de bästa i regionen.

Yay, å andra sidan, var känd som den bästa spelaren i världen förra året. Han spelade sju matcher med C9 innan han skiljde sig från organisationen. Båda spelarna förblir laglösa inför ligastarten.

C9 kommer att möta Evil Geniuses i sin första match i den internationella ligan Americas den 3 april.

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Exclusive Promotion