CSGO Betting

Välkommen till esports-betting.se, din ultimata destination för CSGO-betting. Vi är passionerade om Esport och förstår den spänning och spänning som CSGO ger till spelvärlden. Med vårt omfattande utbud av marknader, höga odds och exceptionell kundsupport kan du lita på att vi ger dig den bästa upplevelsen för CSGO-betting.

Bästa CSGO Betting Hemsidor​

Så låt oss börja med att titta på några av de bästa CSGO bettingsidorna du kan hitta online idag. Dessa sidor erbjuder fantastiska spelalternativ på CS:GO-matcher och ett brett utbud av andra e-sportgrenar också.

 

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

När det gäller de bästa CSGO-spelplatserna på vår lista är det tydligt att det finns några ledande aktörer inom den här typen av esport betting.

Bet365 är en sajt som är mycket involverad i esport och är känd för att ha några av de bästa oddsen för CS:GO betting

Bet365 esport sektion har många spelalternativ för ett stort antal esport, inklusive CSGO, och är en av de få sidorna som också har många esport kampanjer.

Kolla in GG.bet om du letar efter en sajt som bara fokuserar på esport och som har några av de bästa oddsen för att satsa på esport. Eftersom den skapades och drivs av esport experter är det lätt att förstå varför den är mångas förstahandsval för CSGO-betting. Företaget sponsrar också den populära GG.bet Cup, som drar till sig några av de bästa CSGO-spelarna i världen idag.

Du kan inte missa vad GG.Bet har att erbjuda när det gäller CS:GO-spelplatser. Även om företaget startade som en webbplats för esportspel har det börjat erbjuda sportspel också. Men dess huvudmål är fortfarande att erbjuda de bästa marknaderna för esportsbetting, inklusive en välbesökt sektion för CSGO-betting. Kolla in vår senaste GG.Bet recension för att lära dig mer om sajten.

Table of Contents

Är CSGO Betting Lagligt?

Om du bor i ett land där det är lagligt att satsa på esport och du är i den ålder där det är lagligt att satsa kan du njuta av CSGO-betting helt lagligt.

Det går bra att satsa på CS:GO med en legitim och laglig esportsbetting tjänst, men du bör hålla dig borta från de olagliga CS:GO skins-spelplatser som också finns där ute. På dessa skumma sidor är det lätt för en spelare som inte är försiktig att spela bort väldigt dyra CS:GO-skinn, så det är bäst att hålla sig borta från dem.

Låt oss titta på hur de två typerna av CSGO-spel som listas ovan skiljer sig åt på de viktigaste sätten.

Det är olagligt, olicensierat och oreglerat att spela med CS:GO-skins. På många platser runt om i världen är det lagligt, licensierat och reglerat att satsa på CS:GO med en välrenommerad leverantör av e-sportspel.

När du spelar med dina CS:GO-skins, som har ett monetärt värde, gör du det på ett sätt som strider mot lagen. Vid vanlig vadslagning satsar du pengar på en marknad hos en reglerad bookmaker, och om du vinner får du betalt enligt de angivna oddsen.

Om du får problem eller förlorar dina skinn på grund av bedrägeri eller bluff finns det inget sätt att få tillbaka dem. Detta händer inte med esportsbetting eftersom sidorna är licensierade och reglerade och arbetar hårt för att se till att spelarnas konton är säkra och skyddade. De har också många tjänster för att skydda spelarna från bedrägerier.

 

Exclusive Promotion

 

Hur kommer man igång med CSGO Betting?

Så vad är det enklaste sättet att satsa på CSGO? För att komma igång kan du följa vår stegvisa guide nedan:

1. Hitta rätt webbplats. Vår lista över de bästa ställena att satsa på esport är en bra början, men tänk på att alla ställen kanske inte är tillgängliga i ditt område. Kontrollera om webbplatsen du vill använda är licensierad och reglerad. Om du väljer en leverantör från vår lista behöver du inte oroa dig eftersom vi redan har försäkrat oss om att alla dessa webbplatser är lagliga, så det är en bra plats att börja.

2. Kolla in detaljerna om välkomstbonusen. Många av våra bästa esport betting sidorna har speciella erbjudanden för nya kunder. Nu är det dags att titta på dem om du behöver en bonuskod, en kampanjkod eller att göra en insättning inom en viss tidsram och för ett visst belopp för att få bonusen. Så snart du vet hur bonusen fungerar kan du registrera dig.

3. Registrera dig på webbplatsen. Det är här du registrerar dig för att ansluta dig till sajten, och sajten behöver information från dig som namn, födelsedatum, e-post, telefonnummer, adress med mera. Som en del av verifieringen av kontot eller när du gör ett uttag kan vissa sidor också be dig skicka in dokument som bevisar vem du är. Alla seriösa sidor gör detta, så du har inget att oroa dig för. När du registrerar dig på webbplatsen blir du medlem. Glöm inte att du också kan behöva lägga till en bonuskod vid detta tillfälle för att få en välkomstbonus.

4. Sätt in lite pengar att satsa med. Beroende på erbjudandet och sajten kan detta också vara när du börjar få din välkomstbonus. Här bör du sätta in lite pengar på ditt konto som du är villig att använda. Kontrollera villkoren för din välkomstbonus för att se hur du kan få den vid denna tidpunkt. Du kanske måste satsa insatsen innan du får bonusen, eller så kan den läggas till ditt konto när du gör en insättning.

5. Kolla in marknaderna. Hoppa inte in direkt. Det finns många olika marknader som du kan satsa på i CSGO. Om du vill försöka vinna pengar är det dags att använda våra CSGO-speltips för att hjälpa dig att få ut det mesta av dina spel på plats.

 

De vanligaste betsen i CS:GO

En av de mest spännande sakerna med att satsa på CSGO är att det, jämfört med vissa andra e-sportar, finns många olika spelmarknader för spelet. Vissa sidor, särskilt de som fokuserar på betting på esport, kan erbjuda mindre vanliga CSGO-spel tillsammans med de mer vanliga.

En bra hemsida för spel på esport bör ha alla dessa CSGO-spel:

– Satsa pengar på vem som vinner en CSGO-match.
– Satsningar på vilket lag som vinner en enskild karta i en CSGO-match.
– Satsningar på matchen med en vinnarmarknad med handikapp.
– Satsningar på rätt resultat
– Antalet kartor som ett lag vinner i en serie.
– Ronder som vunnits på en karta används för att fastställa odds.
– Spel på oavgjort resultat eller övertid
– Över/under-spel på antalet spelade rundor på en karta Map Pistol Round 1 och 2 vinnarmarknader.

 

Stora CSGO-turneringar att hålla utkik efter 2023 och framåt

Flera personer har frågat: “Kommer CSGO att försvinna?”. Tja, eftersom antalet turneringar där folk kan spela och satsa bara ökar, verkar det säkert att säga att spelet fortfarande är i god form.

Faktum är att en av de mest spännande sakerna för människor som vill spela på CS:GO är antalet turneringar som äger rum under hela året. Dessa turneringar lockar inte bara de bästa CS:GO-spelarna utan även miljontals fans som tittar på dem via live stream.

Nedan finns en lista över några av de bästa CS:GO-turneringarna som kommer att spelas 2022 och som du kan satsa mycket på.

-8:e CS-toppmötet
– Intel Extreme Masters XVI World Championship ESL Pro League säsongerna 15 och 16 BLAST Premier Spring Groups 2022
Våren 2022: DreamHack Masters
– Katowice: Intel Extreme Masters XVI
Intel Extreme Masters XVII – Köln
– LAN Sweet LAN ESL One: Köln 2022 BLAST Premier Spring Finals
– BLAST Premier höstgrupper 2022

 

CSGO Betting Tips

Om du funderar på att satsa på CS:GO, vilka är de bästa råden du kan få? Vi har sammanställt en lista med bra bettingtips som du bör ha i åtanke när du funderar på någon form av CSGO-spelande. Här finns mer information om de fem tipsen:

Titta på din insats.

Gör alltid lite efterforskningar om den satsning du vill göra. Du bör inte satsa på att ett lag ska vinna på en viss CSGO-karta om de har ett dåligt track record på den kartan. Att göra lite research om ett CS:GO-lags form och trender kan hjälpa dig att göra bättre satsningar.

Titta på live-flödet.

Ett bra råd till alla som satsar på CS:GO är att titta på live streamningen av evenemanget, särskilt om du satsar på en match. Genom att titta på matchen kan du få en uppfattning om hur bra det lag du satsat på gör det. Detta ger dig inte bara en uppfattning om hur ditt nuvarande spel går, utan det är också bra research för ditt nästa spel. Detta hjälper dig att fatta bättre beslut om vad du ska satsa på i framtiden.

Gör inte satsningarna för svåra.

Det kan vara frestande att göra ett ackumulatorspel med 10 lag på en CS:GO-turnering, men chansen att det ska ge resultat är vanligtvis liten. När du börjar satsa på CS:GO bör du hålla det enkelt. Enstaka satsningar med låg risk är en bra början eftersom de är lätta att förstå och om du väljer dem väl kan de ge dig en god chans att få tillbaka dina pengar.

Kolla in CS:GO-spelalternativen.
De bästa hemsidor för esport betting gör mycket forskning på varje marknad de erbjuder för att se till att de har rätt odds. Men olika leverantörer av spel på esport har ofta olika odds för samma marknad. Om oddsen för dina favorit CS:GO-spel inte är de bästa hos din nuvarande leverantör, kolla vad andra sidor har att erbjuda för att se om du kan få bättre värde.

Satsa på ett ansvarsfullt sätt

Att förlora ett e-sportspel är inte världens undergång, men bara om du satsar med pengar som du har råd att förlora och inte försöker vinna tillbaka det du förlorat. Det är frestande att tro att du kan vinna tillbaka dina pengar med nästa satsning, men det finns ingen garanti för att den satsningen blir en vinnare. När du satsar på e-sport bör du alltid följa reglerna för ansvarsfullt spelande som du hittar på deras sidor. Ansvarsfullt spelande i alla former av spel innebär att du bara satsar vad du har råd att förlora och aldrig försöker vinna tillbaka det du har förlorat.

Strategier för CSGO-spel före match

Om du vill satsa före en CS:GO-match är det bästa att först göra research. Kolla upp laget, dess mönster, dess spelare, hur det gör på olika kartor och mot olika lag och så vidare. Ju mer research du gör för att få fram denna information, desto lättare blir det att begränsa spelmarknaderna före matchen till de spel som du tror har störst chans att vinna.

Strategier för livespel på CSGO

Livebetting handlar om att satsa dina pengar vid rätt pris och tidpunkt. Du kan alltså inte undersöka spel medan matchen du satsar på pågår. Så det bästa sättet att satsa live på CS:GO är att titta noga på streamingen, lita på din magkänsla och när du ser ett spel som du gillar försöker du placera det vid den bästa tidpunkten för att få det bästa priset på den marknaden.

 

Vanligt ställda frågor

CSGO betting är när du satsar pengar på resultatet av professionella Counter-Strike: Global Offensive-matcher.

De vanligaste misstagen inkluderar att satsa för mycket pengar, att inte läsa på tillräckligt om lagen innan du placerar dina bets och att satsa på lag som du inte är bekant med.

 

Du kan satsa på vinnaren av en match, antal kartor, poängspridning, första pistolrunda, totalt antal rundor och mycket mer.