Dota Betting

Välkommen till Esports-betting.se, din plattform för Dota-betting. Vi är passionerade om Esport och förstår den spänning och nervositet som Dota 2 ger till spelvärlden. Vi erbjuder ett brett utbud av marknader, höga odds och förstklassig kundsupport för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen för Dota-betting.

Bästa Dota Hemsidor​

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Table of Contents

Betta med riktiga pengar eller skins Dota 2-spel

En av de mest intressanta sakerna med Dota 2 är att man kan satsa på resultaten av matcherna. Folk kan satsa på Dota 2 på tre sätt, genom att använda Dota 2-webbplatser för betting eller andra marknader eller börser för Dota-betting:

Spelpengar Föremål i spelet

De bästa ställena att satsa riktiga pengar på Dota 2

De flesta som känner till spel utanför esport borde känna till de två första. Spel om låtsaspengar och spel om riktiga pengar finns ofta på samma webbplatser. Spelpengar används på platser där onlinespel är olagligt eller som ett sätt att vänja sig vid tanken på en satsning och övning.

Människor gör satsningar på saker som vem som kommer att vinna en viss match, vem som kommer att vinna en turnering i framtiden, hur långt ett lag kommer att gå i en turnering osv. Pinnacle Sports och bet365 Esports är två webbplatser som låter dig satsa på esport. Vi gillar också Betways esportsplattform, som är ett bra ställe att satsa på Dota 2. Den låter dig satsa på ett brett utbud av esportspel, inklusive många Dota 2-marknader.

Vissa sajter, som DraftKings Esports, låter dig satsa på både fantasiligor och esport. Spel på esports liknar fantasiligor för riktiga sporter, eftersom spelarna väljer ett lag med professionella spelare som ska spela i deras fantasilag. Om du tjänar pengar eller inte beror på hur bra dessa spelare klarar sig. Poäng ges för kills och hjälpande insatser, och poäng tas bort för att dö.

MyStake Esports är ett bra ställe att gå till om du vill satsa på Dota 2 med Bitcoin. Fans av att satsa på esports är välkomna till MyStake med en 100 % första insättningsbonus värd upp till €/£/$500. För att få denna bonus måste du sätta in minst €/$20.

 

Exclusive Promotion

 

Dota 2-spelare som satsar med föremål i spelet

Det enda sättet som betting i Dota 2 skiljer sig från spelande i allmänhet är att du kan satsa in-game items på resultaten av stora matcher. Valves Steam-klient kan användas för att ansluta till dota2lounge.com, där spelarna kan handla eller satsa på det innehåll i spelet som de äger. Valve sysslar inte själv med spelande, men låter tredje parter använda Steam. Dessa föremål i spelet är värda pengar i den verkliga världen, och att sälja dem är en stor del av hur Dota 2 tjänar pengar.

Alla dessa saker är sorterade efter hur sällsynta de är. Spelare tittar på Dota 2-oddsen för varje spel, antalet föremål av en viss sällsynthet som de måste riskera och de föremål som de får tillbaka om de vinner. Spelarna väljer de föremål som de vill satsa på och skickar dem till de handelskonton som dessa sajter driver med hjälp av handelsfunktionen i Steam-plattformen. När matchen sedan är slut får de rätt belöningar och sina satsade föremål (eller så förlorar de och får ingenting). Vissa av dessa sällsynta skönhetsföremål kan säljas för hundratals eller till och med tusentals dollar.

Men det kan vara svårt för personer som inte spelar Dota 2 att hitta bra ställen att sälja föremål till andra personer för riktiga pengar. Föremål kan säljas på Steams marknadsplats för pengar på ett Steam-konto, men dessa pengar kan bara användas på Steam.

Dota2shop.net är en webbplats där spelare kan sälja föremål, men det är svårt att säga hur pålitlig webbplatsen verkligen är. Vissa enkla sajter, som dotamarket.com, har forum där folk kan prata om köpares och säljares rykte och hålla koll på köp- och säljerbjudanden. Webbplatsen garanterar dock inte säkerheten för någon transaktion. Det är dock viktigt att notera att Steam driver en öppen fri marknad för många av sina kosmetiska produkter och förbrukningsvaror i spelet. Detta innebär att många av de sällsynta föremålen som kan vinnas i satsningar också kan köpas med riktiga pengar.

 

Olika former av Dota Betting

Det roliga med att satsa på Dota 2 är att folk kan placera sina spel både innan spelet börjar och under spelets gång.

Livebetting är särskilt bra för personer som har spelat länge och vet hur man drar nytta av flyktiga chanser. Toppbokmakare som täcker esport har ofta live-streams av matcherna på sina webbplatser så att folk kan se dem när de händer. Det enda problemet är att det inte finns lika många speciella Dota-spelmarknader som det fanns innan spelet.

De flesta casual bettare gillar att satsa på populära marknader som match-, kart- eller seriesegrare. Spelare som har spelat det populära MOBA-spelet under en längre tid är intresserade av de speciella spelmarknaderna. Dessa specialmarknader låter dig satsa på vilket lag som kommer att nå ett visst mål först. De flesta väljer antingen “första blodet”, “första laget att förstöra ett torn”, “första dödandet på Roshan” eller “första laget att förstöra kasernerna”.

Dota 2-bettingsidor och speciella spelmarknader bygger på momentum, och det är inte svårt att förutse spelets utgång medan det pågår. Inte ens de bästa bookmakers erbjuder dessa specialspel medan spelet pågår, så spelarna måste placera dem innan spelet börjar.

Eftersom barracks only och Roshan kills sker sent i spelet är oddsen oftast till förmån för det lag som anses vara bättre precis innan händelsen. Om du däremot satsar på aggressiva lag som gör första blodet eller förstör det första tornet kan du få bra odds. Många av dessa händelser är nästan myntkastningar eftersom alla vet att allt kan hända när händelsen väl börjar. Tundra vann till exempel The International 2022 som förstagångsdeltagare, vilket var en stor överraskning.

 

Så bygger du en fördel på dota betting

För att tjäna pengar på att satsa på spel måste du veta hur spelen fungerar och vilka de bästa Dota 2-spelarna är. Att känna till de olika sajterna där du kan satsa på Dota 2 kan också ge dig en stor fördel. Du kan lära dig båda typerna av information genom att titta på så många Dota 2-matcher som möjligt, där de bästa spelarna i världen tävlar.

Alla sändningar med en känd kommentator, som TobiWan, eller YouTube-kanaler med kända Dota 2-influencers, som Jenkins eller Speeed, kommer att ge dig mer information om spelet än vad någon någonsin kan behöva. Detta beror på att vissa av dessa spelare vet mer om esport och spelets inre arbete och mekanik än vad du sannolikt någonsin kommer att vilja veta.

Det finns också många spännande turneringar på lägre nivå som de bästa Dota 2-bettingsajterna kommer att täcka. Dessa är bra att titta på för att se andra rangens proffs och lära sig mer om uppåtgående spelare.

Här är några viktiga siffror som du bör känna till och hålla ett öga på:

– Kills (K)
– Dödsfall (D)
– Assists (A)
– Sista träffar (LH)
– Guld per minut (GPM)
– Erfarenhet per minut (XPM)

När du tittar på statistiken ska du komma ihåg vilken roll och hjälte som varje karaktär spelade. Jämfört med resten av sitt lag bör en Carry ha mycket höga sista träffar, medan en Support vanligtvis har några av de lägsta i spelet.

Olika hjältar har också olika styrkor och svagheter i sitt spel. Det brukar vara bra att veta lite om varje hjältes förmåga att odla, döda solo och undkomma ganks. Eftersom olika hjältar är bra på olika delar av spelet kan spelets längd också ändra dessa siffror och odds. Vissa av dessa roller handlar också mer om kills eller assists än andra. En bra hård support kommer ofta att se till att Carry får cred för en kill istället för sig själv. En roaming offensiv soft support kan få fler kills och assists än vad man kan förvänta sig för rollen. Hjältar kan också ha passiva eller globala färdigheter som gör det lättare att få assist.

Att vara uppmärksam på den ständigt föränderliga Dota 2-metan och veta vilka tävlingslag och spelare som föredrar vilka Dota 2-hjältesammansättningar och val kan också ge dig en fördel på Dota 2-spelplatser. Om du vet vilka spelares favorit- och starkaste karaktärer som har blivit nerfed (gjort svagare) eller buffed (gjort starkare) kan du ge dig själv en konkurrensfördel när du använder Dota betting sites.

De flesta konkurrenskraftiga Dota 2-spelare har några få hjältar som de är särskilt bra på och kända för, och det är ett säkert kort att du kommer att se dessa hjältar vid deras konkurrenskraftiga Dota 2-evenemang.

 

Turneringar och de enorma prispotter de erbjuder

Dota 2-turneringar har några av de största prispotten och de största folkmassorna i världen. Detta har bidragit till att göra Dota betting och Dota 2 betting sites mer populära. Fans kan satsa på sina favoritlag inom e-sport med hjälp av Dota 2-bettingsidor och titta på matcherna i ett åskådarläge som är inbyggt i Dota 2-klienten. Valve ger faktiskt innehåll i spelet till spelare som tittar på vissa matcher.

Valve driver The International, som är den största turneringen. Den totala prispotten för The International 10 var mer än 40 miljoner dollar och det vinnande laget, Team Spirit, tog hem 18 miljoner dollar.

Valve säljer “Compendiums”, som är samlingar av kosmetiskt innehåll som olika hjälteutseende som inte ändrar hur spelet fungerar. Det är därför de kan erbjuda en så stor prispott. Dessa kan köpas till olika priser, och varje spelares kompendium kan “uppgraderas” (ett sätt att uppgradera är att spendera mer pengar) för att låsa upp mer innehåll.

När fler kompendier säljs runt om i världen lägger Valve dessutom till mer innehåll till alla kompendier, oavsett vilken nivå de ligger på. Detta liknar hur Kickstarter-belöningar fungerar. Prispotten består av 25 % av all försäljning. Det finns dock andra turneringar med mycket olika prispotter, antal deltagare, genomsnittliga färdighetsnivåer och andra faktorer.

Vår webbplats är alltid ett bra ställe att hitta ett fullständigt schema för esportsturneringar. EsportsBets är också en bra plats för personer som har hittat en Dota 2-bettingsida och vill lära sig mer om lagen, spelarna och annan information för att hjälpa dem att göra de bästa insatserna på Dota 2-bettingsidor.

 

International är det viktigaste evenemanget i Dota 2 esportsvärlden.

“Dota 2” The International 2022 var årets största Dota 2-turnering. Den förde många människor till de bästa Dota 2 bettingsajterna och var ett bra sätt att avsluta Dota Pro Circuit 2022-säsongen. Detta var den högsta nivån av Dota 2 esport och några av de bästa lagen och spelarna i spelet var där.

The International är inte bara ett av de största e-sportevenemangen i världen, vilket ger enorma skaror av fans och mängder av e-sportsatsningar på Dota 2-bettingsidor, utan Valve brukar också sätta upp en rejäl show under The International, vilket är ytterligare en anledning till varför Dota 2-fans älskar det så mycket.

Inte nog med att evenemanget brukar äga rum på stora arenor som Singapore Indoor Stadium, Valve bjuder också in välkända Dota 2 streamers, spelare och casters för att uppträda under evenemanget. Det är en fantastisk sak som alla Dota 2-fans vill göra. Det går inte att fullt ut beskriva hur det är att gå på showen personligen och heja på sina favoritlag med bara ord.

 

Vanligt ställda frågor

Dota betting är en form av spel där spelare satsar pengar på resultatet av professionella Dota 2-matcher. Dota 2 är en populär MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) som spelas av miljontals människor över hela världen.

Det finns många sätt att sätta in pengar på en dota bettingsite, inklusive kreditkort, banköverföring och e-plånböcker som PayPal och Skrill. Kontrollera med din valda hemsida för att se vilka betalningsmetoder de accepterar.

Odds är ett sätt att uttrycka sannolikheten för ett visst resultat i en dota-match. Ju högre oddsen är, desto mindre sannolikt är det att det resultatet inträffar. Oddsen påverkar också hur mycket pengar du kan vinna om du satsar på rätt resultat.