Fifa Betting

Välkommen till Esports-betting.se, din plattform för FIFA-betting. Vi är passionerade om Esport och förstår den spänning och entusiasm som FIFA ger till spelvärlden. Vi erbjuder ett brett utbud av marknader, höga odds och förstklassig kundsupport för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen för FIFA-betting.

Bästa Fifa Betting Hemsidor

Låt oss börja med att göra en lista över några av de bästa ställena att satsa på FIFA. Här är en lista över våra favoritplatser där du kan spela på FIFA och få några av de bästa oddsen du kan hitta någonstans online idag.

 

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Table of Contents

FIFA-bettingsidor och spelmöjligheter

Om du gillar att satsa på FIFA esport bör du veta vilken sajt du gillar mest. För att hjälpa dig med den uppgiften har vi gett dig lite mer information om några av de bästa FIFA bettingsidor. Den här gruppen av fyra esport bettingsidor har inte bara ett brett utbud av FIFA-spel på de största FIFAe-turneringarna, utan de har också några av de bästa esport oddsen och ett stort urval av andra sätt att satsa på esport.

 

Thunderpick

Thunderpick Esport är ett populärt val för många esport fans eftersom det är en sajt som fokuserar på esport och har en av de största välkomstbonusarna.

Tillsammans med ett stort antal esportspel har sajten en stor sektion för spel på FIFA, som täcker alla toppturneringar och kvalificeringsturneringar från hela världen. Du kan också satsa på fotbollsstrider baserade på FIFA på sajten.

Thunderpick är ett utmärkt val för alla som vill satsa på FIFA med populära kryptovalutor eftersom den är baserad på kryptovalutor.

 

GG.Bet

GG.Bet Esport är en annan bra sajt att kolla in, särskilt om du vill satsa på FIFA. När du registrerar dig finns det en bonus som kan vara värd upp till 1000 kronor som kommer att fånga din uppmärksamhet (beroende på storleken på din insättning).

GG.bet har ett stort antal FIFA esports bettingmarknader året runt för alla Global Series-evenemang och många andra turneringar också. Detta gör det till en av de bästa FIFA bettingsidor, enligt vår åsikt.

 

Bet365

Sist men inte minst är Bet365 Esport ett annat bra företag som låter kunderna satsa på esport. Eftersom det fick sin start som en sajt för vadslagning på sport är det kanske inte en specialist på esport. Ändå har de förbättrat sin esporttjänst mycket under åren och låter dig nu satsa på ett brett utbud av spel inom esportsindustrin.

Du kan nu också satsa på FIFA-strider på sajten. När du lägger till det stora värdet av välkomstbonusen är det lätt att förstå varför bet365 är så populärt bland personer som gillar att satsa på sport, esport och FIFA.

 

Exclusive Promotion

 

Tips för Fifa Betting

Bara för att du placerar ett FIFA-spel betyder det inte att du kommer att vinna, även om du vet allt som finns att veta om spelet och proffsen som slåss på skärmen. Så med det i åtanke kommer här några snabba och enkla tips för att satsa på FIFA som vi tror kommer att hjälpa dig att vinna fler långtidssatsningar på FIFA.

Gör lite efterforskningar. De flesta spelare satsar inte på något utan att ha gjort åtminstone lite research, och personer som gillar att satsa på FIFA bör följa samma regel. Både FIFA esports wiki och FIFA Liquipedia wikisidan är användbara resurser. FIFA subreddit kan också ge dig användbar information. Du kan också hitta mycket bra information på den officiella FIFA-sidan för Global Series.

Satsa inte mer än du har råd att förlora. Det kan vara frestande för människor som är nya med vadslagning att tro att de har en säker vinnare, satsa mer pengar på den än vad de är bekväma med och sedan se sin “säkra vinnare” förlora. Låt dig inte fångas av detta. Håll dina insatser i linje med hur mycket pengar du har (1/20 av vad du har är en bra summa).

Försök inte vinna tillbaka det du har förlorat. Även de bästa spelarna förlorar, och det gäller för spel på FIFA 23 likaväl som för alla andra sporter. En sak du inte bör göra är att jaga dina förluster genom att göra fler och fler satsningar med högre odds för att försöka vinna tillbaka de pengar du förlorat. Behåll lugnet, fundera på varför ditt spel inte fungerade och försök igen.

Satsa på de odds som fungerar bäst för dig – När du satsar på FIFA är ett av de enklaste sätten att ge dig själv en chans att vinna att satsa på de marknader som ger dig bäst chans att vinna. Om en bookmaker ger dig chansen att välja rätt resultat för en FIFA-match är det mycket svårare (och ger dig många fler alternativ) än att satsa på vilket lag som kommer att vinna eller om matchen kommer att bli oavgjord. I det andra valet finns det bara tre sätt som saker och ting kan sluta på. I det andra kan det finnas allt från 10 till 20 eller fler möjliga sätt att göra mål på. När du börjar satsa på FIFA, satsa mer pengar på spel med lägre odds, färre alternativ och större chans att vinna.

Du kan titta på hur mycket FIFA som helst. Med hjälp av live streamingtjänster kan du titta på FIFA-turneringar (och vissa visas till och med på populära tv-kanaler). Om du vill satsa på FIFA för ett visst evenemang bör du koppla upp dig för att se hur spelarna gör. Detta är värdefull forskning som verkligen kan hjälpa dig att bestämma hur du ska satsa på FIFA i framtiden.

 

Turneringar och prispotter för FIFA-sportspel

FIFA23 är ett bra exempel på detta eftersom det är deras senaste och sista FIFA-spel. Som esport har spelet justerats för att göra det mer uppslukande, realistiskt och intressant. Som ett resultat av detta har det funnits en enorm efterfrågan på turneringar att spela i.

 

Fifa Finaler

EA Sports har varit en stor del av den största FIFA esportturneringen, som nu kallas FIFAe Finals. De bästa FIFA-spelarna i världen tävlar i dessa evenemang som äger rum under hela året.

Spelare kan försöka kvalificera sig till FIFAe Finals på tre olika sätt.

FIFAe Club World Cup är för tvåmanslag. (2v2)
Enskilda spelare från olika länder och regioner tävlar i FIFAe Nations Cup om vem som ska representera sitt land i FIFAe Finals. (1v1)
Varje år utses FIFAe världsmästaren i FIFAe World Cup (1v1).

Var och en av de ovan nämnda turneringarna har en lång kvalomgång, och det är dessa omgångar som erbjuder flest FIFA-spelmöjligheter under säsongens gång.

Var och en av de tre FIFAe-finalerna har kvalomgångar som äger rum i olika regioner, och spelare kan anmäla sig för att tävla i en region. Det finns nio regioner i drift: Europa, Latinamerika Syd, Latinamerika Nord, Mellanöstern, Nordamerika, Nordasien, Sydasien, Afrika och Oceanien.

För varje turnering måste spelare från hela världen gå igenom en lång kvalkampanj för att få en plats i finalen. Man kallar nu dessa för FIFAe Global Series i sin helhet.

 

Fifa Global Series

Inom detta breda utbud finns det ett antal tävlingar som folk kan delta i för att först komma in i FIFAe Global Series och sedan, förhoppningsvis, gå vidare till någon av de ovan nämnda finalerna.

Det inkluderar FUT Divisional Rivals, där personer som är nya inom FIFAe Esport kan börja sin resa för att bli ett av de största namnen i spelet.

FIFAe Finals-serien har en total prispott på 1,2 miljoner dollar. Detta är ovanpå de andra prispotten i kvalifikationsturneringarna för varje Finals-evenemang som äger rum under hela säsongen.

 

Andra turneringar i FIFA Global Series

Vid sidan av dessa turneringar kan du också satsa på FIFA i många ligor. Många av de bästa professionella fotbollsligorna i världen har nu esportsligor där spelarna försöker vinna titeln som ett av lagen i den divisionen.

Det finns ligatävlingar som ePremier League, eLa Liga, eMLS, Virtual Bundesliga, eSerie A, eLigue 1 med flera. Det finns också cuptävlingar som eChampions League och till och med eLibertadores.

Du kan hitta andra populära ställen att satsa på FIFA online, till exempel den lagbaserade EA Sports Cup, där några av de bästa lagen i FIFA-sport på toppnivå tävlar mot varandra varje vecka, och Battle betting, som är ett relativt nytt tillägg.

 

Vad är vadslagning på en FIFA EsportsBattle?

FIFA Esport Battle Betting, även kallat esoccer betting, är ett nyare sätt att satsa på FIFA.

Battle betting är i princip att satsa på FIFA-spel som inte ingår i en turnering eller ett EA Sports-sanktionerat evenemang, men som ställer två spelare med ungefär samma kunskapsnivå mot varandra så att du kan satsa på dem.

Med den här typen av betting kan du njuta av ett brett utbud av FIFA-spel när som helst på året, inte bara när en stor turnering pågår.

 

Vad är nästa steg för FIFA?

När FIFA 23 kommer ut på sensommaren 2022 kommer det att vara det sista spelet i en lång serie spel som EA Sports och FIFA har gjort. Det första spelet i serien kom ut 1993, så detta blir slutet på ett långt samarbete.

Sedan dess har spelet blivit mycket populärt runt om i världen och har sålt många fler exemplar än något annat sportspel. Fans köper det varje år eftersom det blir bättre och får mer innehåll hela tiden.

Båda grupperna kommer att göra sina egna saker i framtiden. FIFA kommer att behålla varumärket FIFA soccer, men för sin nya titel kommer de att göra ett helt nytt fotbollsspel och en helt ny infrastruktur, vilket tros vara på god väg.

EA Sports kommer i stället att behålla huvudfunktionerna i FIFA och göra fler spel under det nya varumärket FIFA Club. Företaget äger också rättigheterna till FIFAe-spelstrukturen som redan finns på plats. Även om de kommer att heta något annat när det nuvarande kontraktet är slut ser det ut som om FIFAe, eller kanske i framtiden EA Sports Club egaming, kommer att finnas kvar länge.

 

Vanligt ställda frågor

FIFA betting fungerar genom att spelare bettar pengar på utfallet av FIFA eSport. Det kan vara olika typer av spel, till exempel vinnare av en match, antal mål som görs under en match eller vilket lag som vinner en turnering.

De vanligaste typerna av FIFA betting inkluderar matchvinnare, antal mål, över/under-spel, handikappspel, och turneringsvinnare.

FIFA betting odds finns tillgängliga på flera online spelplattformar och bookmakers som Bet365. Det är viktigt att jämföra oddsen från olika källor för att hitta de bästa oddsen för spelet du vill satsa på.