GGBet Esport Recension

GG.BET är en ny spännande betting bolag online som fokuserar på spel på esport. Oavsett om du vill satsa på League of Legends LCS-tävlingar eller CSGO är det tydligt att GG.BET har skapat en dedikerad esport betting tjänst som garanterat kommer att bli en stor succé bland det växande antalet esport betting fans.

Även om många traditionella betting bolag erbjuder nu odds på esport som League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive och Dota 2, har GG.BET gett oss ett snabbt och enkelt sätt att få fler spelalternativ på dessa välkända spel. Så vi ska titta på GG.BET:s spelupplevelse för att se hur du kan betta på esport med detta varumärke som blir mer och mer populärt.

Vår GG.BET esport recension kommer att titta på varumärkets licensiering och betalningsmetoder för att hjälpa dig att avgöra om du ska ansluta dig till GG.BET:s League of Legends-bettingtjänst. Så läs vår detaljerade recension av GG.BET esport för att få veta mer.

 

Bonuserbjudande för GG.Bet

Alla som någonsin har spelat online vet att de flesta betting bolagen erbjuder “välkomstbonusar” som ger dig extra spel bara för att du registrerar dig hos dem.

Så behöver du hitta en GG.BET promokod för att tjäna mer pengar när du bettar på League of Legends på GG.BET?

Sluta leta! När du registrerar dig för första gången hos GG.BET kan du få en exklusiv välkomstbonus på 100 % värd upp till 100 kr. Se också till att läsa villkoren noggrant och noggrant. Det finns regler och du måste vara 18 år eller äldre.

 

Table of Contents

GG.Bet Esport Spel

Du kan betta på League of Legends LCS och mycket annat på den här sajten.
Eftersom GG.BET är en bettingsajt som fokuserar på esport är det inte förvånande att operatören har gett dig många sätt att betta på ditt favoritspel på battle arena. Andra operatörer låter dig bara betta på vem som kommer att vinna en League of Legends-match, men GG.BET ger dig många fler spelalternativ.

Det betyder att du kan använda GG.BET:s bettingtjänst för att betta på vem som kommer att vinna varje karta, och du kan också betta på om det kommer att bli ett udda antal eller ett jämnt antal kills i varje karta.

Du kan också betta på vilket lag som kommer att bli det första att få blod på varje karta och vilket lag som kommer att döda den första draken. Allt detta är möjligt genom GG.BET. Allt detta visar att GG.BET har gett dig många sätt att betta på detta klassiska battle arena-spel på intressanta sätt.

Betta på League of Legends LCS och mycket mer medan spelet pågår.
Om du vill betta på League of Legends medan det pågår har GG.BET en bra livebetting-tjänst för dig. Bettingsidan har många toppspel i League of Legends med många intressanta spelmarknader som är svåra att hitta någon annanstans.

De har också lagt till en stark live streaming-tjänst, så du kan bara titta på vad som händer på skärmen och sedan anpassa dina LoL live betting-strategier för att matcha. Även om vissa bettingsidor bara visar livepoängen är det tydligt att live streaming har blivit en viktig del av att göra ett bra in-play-spel.

Så, registrera dig hos GG.BET och kolla hur deras inbyggda Twitch live streaming-tjänst kan ge dig den där viktiga extra fördelen för att göra en ordentlig vinst från dina in-play LoL-spel på toppturneringar som LMS, LPS, Challengers Korea och EU LCS-evenemang.

Exklusiv kampanj

Esport odds hos GG.Bet

Hur bra är oddsen hos GG.Bet?
Om du vill tjäna en bra summa pengar på att betta på esport bör du vara uppmärksam på olika betting bolag och deras odds. Vi fann att GG.BET har rättvisa och konkurrenskraftiga odds på en mängd olika esport, så du bör kunna få en bra avkastning på dina League of Legends-spel.

Även om vissa av GG.BET:s odds för större LoL-turneringar som League of Legends LCS inte är lika bra som de på några av de större bettingsidorna online, är det tydligt att GG.BET har odds på mindre LoL-tävlingar som du inte hittar någon annanstans.

Så, tillfälliga spelare kan hitta något bättre odds för esport hos några av de större operatörerna, men om du är seriös när det gäller att satsa på League of Legends bör du prova GG.BET.

Hur mycket kan du vinna om du satsar på esport med GG.BET?
Även om GG.BET klargör att du kan göra ett spel för så lite som 0,50 € verkar det som om bettingsidan inte är lika tydlig med hur mycket du kan satsa på League of Legends.

Genom att läsa GG.BET:s villkor fick vi reda på att bettingsidan förbehåller sig rätten att sätta och ändra insatsgränser när de vill. Men de sa inte hur mycket din maximala vinst på League of Legends-spel är begränsad till för tillfället.

Men eftersom GG.BET säger att uttag på 300 euro eller mer kommer att behöva extra kontroller, är det förmodligen säkert att säga att deras insatsgränser kanske inte är de högsta. Så som alltid kan du använda livechattfunktionen för att ta reda på mer om hur GG.BET kan begränsa dina vinster.

 

GG.Bet Design och hemsida

Den här hemsidan gör det enkelt att betta på esport.
Webbplatsen GG.BET är väldigt lätt att använda och du borde inte ha några problem med att hitta bra odds för League of Legends-spel. Du kan hitta dussintals odds för League of Legends genom att skrolla ner på hemsidan. Sedan klickar du bara på oddsen, anger ditt spel och använder den kostnadsfria tjänsten för live streaming för att se hur det går till.

Det är också enkelt att logga in och lägga till pengar på ditt konto för att satsa med, och det är trevligt att saker som livesupport och din spelkupong alltid finns i hörnen av din webbläsarbildskärm.

Det ser ut som om GG.BET inte har gjort någon bettingapp ännu, men det borde inte vara något större problem eftersom mobilversionen av webbplatsen laddas snabbt och ser bra ut på de mindre skärmarna på bärbara datorer och smartphones.

 

Betalningsmetoder hos GG.Bet

Även om GG.BET är en sajt bara för att satsa på esport kan du satsa med riktiga pengar på den, och det finns många säkra sätt att betala för dina satsningar. Oavsett om du använder ett kredit- eller betalkort som Visa eller MasterCard eller en av de nya e-plånböckerna som Skrill eller Neteller, har alla dessa sätt att betala visat sig vara mycket säkrare än skinspel.

På GG.BET finns det många andra sätt att betala, till exempel med EcoPayz, Trustly och Paysafecard. Med så lite som 5 dollar kan du göra en insättning och börja spela med dina pengar inom en timme.

GG.BET säger att du kan få “små belopp” snabbt, så du bör kunna få dina vinster inom en dag. Men varumärket säger också att det kan ta längre tid att behandla uttag på mer än 300 dollar. Om du är osäker på vad du ska göra kan du kontakta GG.BET via deras livechatt så att du kan hantera dina pengar på bettingsajten utan stress.

 

GG.Bet Kundservice

Du kan satsa på Esport via livechatt, e-post och telefon.
Om du behöver hjälp med att registrera dig hos GG.BET eller bara vill ha hjälp med att göra ditt första uttag finns det många sätt att komma i kontakt med bolaget. Om du går in på GG.BET:s webbplats och klickar på fliken Online Support på sidan kan du använda den fantastiska livechatt-tjänsten.

Denna kundtjänstfunktion dygnet runt är det bästa sättet att få ett omedelbart svar på dina frågor om esport betting, men det är viktigt att komma ihåg att GG.BET också har ett dedikerat e-postsupportalternativ som kan komma väl till pass vid längre frågor.

Om du behöver prata med en kundtjänstrepresentant direkt har GG.BET ett fast brittiskt telefonnummer som du kan ringa. Dessutom bör vi nämna att GG Bet har en hjälpsam FAQ-sektion som kan hjälpa dig att ta ut dina vinster och göra många andra viktiga saker.

 

Licenser och säkerhet hos GG.Bet

Är GG.BET ett bra ställe att satsa på esport?
Vi vet alla att det finns alldeles för många hemsidor där du kan satsa på esport som inte har någon licens. Detta strider mot lagen, och det innebär att dina insättningar och din personliga information inte skyddas på något sätt.

Tack vare spelmyndigheten i Curacao ser det ut som om GG.BET har full licens. Det betyder att du bör ha största förtroende för hur din personliga information och dina insättningar hanteras.

GG.BET använder också GeoTrust- och SafeCharge-teknik för att se till att dina insättningar och personuppgifter är säkra. Och det faktum att endast personer som är tillräckligt gamla för att spela lagligt kan göra det här visar att GG.BET menar allvar med att se till att du kan spela på ett säkert, tryggt och lagligt sätt.

 

Bedömning

Vår granskning visade att GG.BET är ett bra ställe att satsa på League of Legends för personer som tar det på allvar. Alla de stora League of Legends-turneringarna täcks av GG Bet, och deras livebetting-tjänst kommer garanterat att bli en stor succé för många fans av esport betting.

Även om vissa av oddsen inte var lika bra som hos större betting bolag fanns det ändå mycket här som kan hjälpa dig att göra en bra vinst på dina LoL-spel. Även om avsaknaden av en GG.Bet app kan ha skadat det totala betyget är det tydligt att denna Curacao-licensierade bettingsida kan hjälpa dig att göra ett säkert och lönsamt League of Legends-spel.