Overwatch Betting

Overwatch betting är en form av Esport-betting som fokuserar på Overwatch, ett populärt förstapersonsskjutarspel utvecklat av Blizzard Entertainment. Spelare från hela världen tävlar i Overwatch i professionella ligor och turneringar och detta har öppnat upp för en mängd olika Overwatch betting möjligheter.

Bästa Overwatch Betting Hemsidorna

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Om du vill börja satsa på Overwatch är det första du behöver göra att se till att du använder den bästa webbplatsen för att satsa på Overwatch. Så enkelt är det! Det spelar ingen roll om du försöker vinna direkt eller om du försöker vinna på ett mer komplicerat sätt. Det viktigaste du kan göra när du satsar på esportsturneringar är att använda en plattform som är välkänd, pålitlig och säker. Använd någon av följande bettingsidor, som alla rekommenderas av oss, för de bästa oddsen för Overwatch.

 

Table of Contents

Fakta om Overwatch

Overwatch betting har blivit mer och mer populärt i flera år, särskilt sedan de första toppklassiga esportsligorna och Overwatch turneringarna hölls. Det finns ett ekosystem som omsätter flera miljoner dollar och själva plattformen har tiotals miljoner aktiva fans och tävlande. Det finns mycket pengar att tjäna för de bästa Overwatch spelarna, men detta gäller även för dem som satsar på esport.

Även om Dota 2, CSGO och League of Legends fortfarande är de mest populära spelen att satsa på, håller andra “mindre spel” på att ta sig upp i graderna. Detta inkluderar spel som Overwatch, Rainbow Six Siege och Call of Duty. Overwatch 2 kom ut 2022, vilket gav de som ville satsa på Overwatch ytterligare en intressant vinkel. Även om det mestadels byggde på samma plattform som spelet från 2016, gav Overwatch 2 franchisen nytt liv.

För det mesta går personer som satsar på esport till den bästa hemsidan för Overwatch, lägger några spel och tittar på en turnering medan den pågår. Det är grundläggande betting, och marknaderna och strategierna som används för att vinna på Overwatch betting är inte särskilt komplicerade. Men som du kommer att se i resten av den här guiden finns det några viktiga tips för Overwatch betting som du kan använda för att förbättra dina chanser att vinna.

 

Exclusive Promotion

 

Overwatch betting: Använd de här tipsen för att få ett övertag

Om du redan uppmärksammar det mycket populära ekosystemet vet du förmodligen redan vilka de bästa Overwatch lagen är. Om du vill lära dig hur man satsar på Overwatch kan detta vara det bästa stället att börja. Det finns en tydlig skillnad i skicklighet mellan de bästa lagen och de nyare, och det är lätt att se vilka företag som är de viktigaste inom området.

Att titta på några av de bästa Overwatch streamarna när de spelar spelet är ett bra sätt att lära sig grunderna i hur spelet spelas. Om du kan upptäcka nyckelspel, starka karaktärer och unika strategier har du en mycket bättre chans att vinna när du satsar på Overwatch in-play eller på exotiska marknader.

Om du går in i betting på Overwatch med en väl genomtänkt plan ligger du redan före i spelet. Du kan till exempel försöka satsa på säkrare marknader som “outright winners”, för vilka du kanske bara behöver känna till Overwatch oddsen på den bettingsida du använder.

Vi kommer att berätta om de bästa evenemangen att satsa på i Overwatch längre fram i den här guiden.

I slutändan skulle vi säga att du bör spela spelet och bli ett “fan”. Genom att göra detta är det troligare att du är intresserad och förstår vad som händer när en turnering fortskrider. I och med lanseringen av Overwatch 2 är ekosystemet nu helt free-to-play, så du kan gå med för den totala summan av noll dollar.

 

Viktigaste Turneringar för overwatch betting

Overwatch League är en av de största och mest värdefulla esportsligorna i världen. Den ligger i toppen av Overwatch turneringstabellen. Varje år finns det ett antal cuper, större turneringar och naturligtvis världsmästerskapet. Prispotten för Overwatch League ligger på cirka 5 miljoner dollar per år, och eftersom det är en franchiseligan finns det ett stort värde bakom det.

Overwatch League (OWL) är den viktigaste turneringen eller ligan för spel på Overwatch. De flesta betsen på spelet placeras på OWL. Om du vill lära dig mer har vi sammanställt en guide till vadslagning på Overwatch League.

Men det finns även andra turneringar och ligor för Overwatch. Om du till exempel vill satsa på Overwatch men inte är intresserad av den största ligan kan du gå ner en nivå och satsa på Overwatch Contenders serien. Det här är en lista över miniturneringar och ligor som äger rum varje år. Vissa av dem har prispotter som är värda upp till 125 000 dollar.

Det är en plats för de bästa Overwatch spelarna att testa sina färdigheter innan de blir stora och går med i Overwatch League.

Det finns inte många turneringar värda att satsa på förutom Overwatch Contenders serien och OWL. Det kan finnas slumpmässiga evenemang under året, men a) de är inte garanterade och b) inte ens den bästa sida för Overwatch-betting behöver täcka dem.

 

Hur skiljer sig Overwatch från andra FPS spel?

När Overwatch kom ut 2016 från Blizzard pratade fans av flerspelarspel om det direkt. Det var en ganska unik idé att blanda first-person shooter-action med karaktärer och gameplay från MOBA-spel. Det var en fantastisk kombination som ledde till en enorm framgång på kort tid. På bara några veckor hade miljontals spelare anslutit sig till plattformen.

När Overwatch 2 kom ut 2022 byggde man vidare på framgången från den första plattformen, gjorde spelet free-to-play och blev lika populärt som det första spelet. Det skiljer sig från nästan alla andra FPS-spel på marknaden eftersom det är gratis att spela. De flesta FPS-spel har någon form av prislapp. Overwatch 2 bytte till ett “battle pass” system, som oftast ses i “battle royale”-spel som Fortnite, Call of Duty: Warzone och Apex Legends.

 

Vanligt ställda frågor

Det finns många hemsidor som erbjuder Valorant betting, som Bet365, Unibet och Betsafe.

Till skillnad från traditionella idrottsligor som NFL eller NBA har VALORANT ingen kommission som bestämmer exakt hur spelet ska spelas. Många VALORANT-turneringsarrangörer sköter saker och ting på lite olika sätt, men de erbjuder alla sina turneringar gratis i HD. Turneringsvärdarna streamar sina evenemang live på Twitch, Facebook, YouTube eller andra streamingsajter.

Valorant Betting är en form av spel som är specifikt inriktad på resultatet av Valorant eSport. Det finns många andra former av spel, såsom kasinospel, sportspel och hästkapplöpning, som alla har sina egna unika regler och metoder.