Pinnacle

Pinnacle är utan tvekan det företag du letar efter om du vill betta på sport med ett namn som är känt och respekterat över hela världen. De har också spelat en stor roll i att göra marknaden för esport betting till vad den är idag.

Läs vår recension av Pinnacle esport betting nedan, eller klicka på knappen för att registrera dig direkt.

Företaget startades 1998 och är känt för att hålla mycket av sin affärsinformation hemlig. Marknadsexperter uppskattar dock att företaget omsätter mer än en miljard dollar varje år och har kunder i mer än 100 länder runt om i världen.

Pinnacle är dock inte tillgängligt i alla länder. I synnerhet är det inte tillgängligt i USA och Storbritannien. Detta beror på nya skatteregler som trädde i kraft i slutet av 2014 för företag som erbjuder betting- och speltjänster i Storbritannien.

Pinnacle esport betting har varit en av de ledande inom esportsindustrin. De var en av de första bookmakers som erbjöd odds på esportsmarknaden, som fördubblades i storlek varje år mellan 2010 och 2014. Nu är esport den sjunde största marknaden för företaget när det gäller antalet placerade spel. Detta innebär att Pinnacles avdelning för esportsodds växer snabbare än deras avdelningar för golf- och rugbyodds.

 

Table of Contents

Var kan jag betta på esport?

Om du är ett fan av esport kan du betta på en mängd olika typer av esport hos Pinnacle Sports. League of Legends, Overwatch, DOTA 2 och CSGO är de spel som har flest marknader.

Det bästa med Pinnacle är att var och en av de presenterade esport har ett antal olika tävlingar. Det betyder att du kan vara säker på att hitta många esportmarknader på Pinnacles Esports Betting-sektion året runt.

Pinnacles djupa kunskap om esport spelmarknader gör det tydligt att de kan erbjuda ett brett utbud av spel på ett större antal esportsturneringar för alla de mest populära esportspelen.

 

Exklusiv kampanj

Vilka typer av bets kan jag göra på esport hos pinnacle?

Även om det ibland finns specialspel är Handicap-spel och Money Line-spel de vanligaste sätten att betta på esport på Pinnacle.

På vissa marknader kan sajten även låta dig betta på totalen, men det kanske inte är möjligt förrän evenemanget är på väg att starta.

Pinnacle kommer att erbjuda Live Betting på vissa esportsmarknader, vilket är något som vissa andra sajter inte gör. När ett spel pågår kan du klicka på det för att få fram de senaste oddsen för Live Betting så att du kan betta på händelsen medan den pågår.

Vilka specialfunktioner eller erbjudanden finns det för personer som bettar på esport?
Pinnacle Sports har inga erbjudanden eller kampanjer på sin hemsida, inte ens för nya spelare. Det betyder att det förmodligen inte kommer att finnas några erbjudanden eller kampanjer för esportsbetting på sajten, åtminstone inte inom den närmaste framtiden. Läs mer om olika registreringsbonusar för esport här.

På det hela taget är Pinnacle ett bra ställe att betta på esport om du vill betta på esport. Antalet marknader de har för varje esport och antalet turneringar de täcker gör den här sajten till en av de bästa du kan hitta online just nu.

Oddsen är också vanligtvis väldigt bra. Du betalar dock för detta genom att inte kunna få kampanjerbjudanden eller en bonus för att registrera dig som ny spelare. Det är därför som betygen är lite lägre.

Pinnacle är ett bra val, men bara om du bor i ett land där du kan placera spel. Detta beror på att det inte täcker viktiga marknader som USA och Storbritannien.

Pinnacle esport betting ger nya kunder ett erbjudande när de registrerar sig.
Pinnacle Sports erbjuder, till skillnad från nästan alla sina konkurrenter, inte någon form av registreringsbonus eller någon annan typ av kampanj på hemsidan för någon sport, inklusive esport.

Detta kan tyckas vara en dålig sak, men företaget påpekar snabbt att eftersom Pinnacle Sports har bättre odds på ett stort antal evenemang kan en spelare ofta vinna mycket mer genom att betta på hemsidan och använda dess förbättrade odds än genom att dra nytta av ett erbjudande för nya spelare eller annan kampanj som hemsidan kan ha.

 

Pinnacle Betalningsmetoder

Pinnacle Sports ger dig många olika sätt att göra finansiella transaktioner, beroende på var du befinner dig i världen och vilken valuta du använder för att öppna ett konto.

Insättningar

Överföra Paysafecard till banken
Klicka och köp Entropay, iDebit, Moneta, Neteller, Qiwi Wallet, Skrill, Sofort eller WebMoney kreditkort.
Med undantag för banköverföring, som kan ta upp till fem dagar, är alla behandlingstider omedelbara.

Uttag: Om du väljer SEK som valuta kan du använda något av följande sätt att ta ut pengar från ditt konto:

Överföring av Paysafecard till bank
Clickandbuy
Entropay iDebit Neteller Qiwi Wallet
Skrill
Webmoney
Behandlingstiderna kan vara så korta som en sekund eller så långa som 10 arbetsdagar.

Har pinnacle en app?

Pinnacle Sports har beslutat att inte göra en separat app, åtminstone för iOS-enheter, som vissa andra sajter har. Detta innebär att du kan få tillgång till den mobila versionen av webbplatsen på samma sätt på alla enheter.

Smartphones som iOS, Android och alla andra.
Du kan komma till Pinnacle Sports hemsida från alla typer av smartphones och surfplattor genom att gå till den mobila versionen av deras hemsida i din webbläsare.

Användare med en iOS-telefon eller surfplatta bör använda Safari för att besöka hemsidan. Användare med en Android- eller Windows-enhet kan däremot använda en annan webbläsare.

När du går till webbplatsen kommer den att räkna ut vilken typ av enhet och operativsystem du använder och ladda den webbläsare som fungerar bäst med din enhet.

Pinnacle säkerhet & licenser

Det finns faktiskt två licenser för Pinnacle Sports. Först och främst har regeringen på Nederländska Antillerna licensierat och reglerat det på Curacao för att erbjuda sportspel och kasinotjänster. Företaget har också licens på Malta för att erbjuda sportspel under en klass II Remote Gaming License.

Pinnacle Sports är ett privat företag med huvudkontor på Curacao. Det är en del av företagsfamiljen Pinnacle Sports Worldwide. Många människor runt om i världen som bettar på sport har ett gott omdöme om detta företag, och det anses vara ett av de största företagen för sportspel online i världen idag.

Man tror att företaget har kunder i mer än 100 länder och hemsidan finns tillgänglig i 19 olika språk.