Valorant Betting

Välkommen till Esports-betting.se, din plattform för Valorant-betting. Vi är passionerade om Esport och förstår den spänning och nervositet som Valorant ger till spelvärlden. Vi erbjuder ett brett utbud av marknader, höga odds och förstklassig kundsupport för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen för Valorant-betting.

Bästa valorant Betting Hemsidor

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Om du ska satsa på Valorant bör du använda den säkraste och mest välrenommerade sidorna du kan hitta. För att uppnå detta har vi tagit fram en lista över de bästa Valorant bettingsidorna, som är de bästa av alla.

Dessa bettingsidor är de bästa plattformarna du kan använda för dina Valorant och erbjuder konkurrenskraftiga odds, exotiska marknader, streamingintegration och exklusiva incitament.

Medan du väntar på nästa etapp av Valorant Champions Tour kanske du vill kolla in någon av de bettingsidor som listas nedan för att se vad de har att erbjuda. Vi kan försäkra dig om att du inte kommer att bli besviken om du använder någon av dessa plattformar för Valorant betting.

 

Table of Contents

De bästa bettingsidorna för VALORANT år 2023

När Valorant först publicerades fanns det inte många spelalternativ tillgängliga för det. Sedan dess har marknaden vuxit till att inkludera Valorant som en toppklassig esportsbettingtitel, med ett välmående ekosystem som stöds av ett antal pålitliga, välrenommerade och säkra esportsbettingsidorna. De flesta av dessa hemsidor erbjuder vanligtvis spelmarknader för Valorant Champions Tour, även om några av de mer specialiserade också erbjuder odds på tävlingar på lägre nivå.

Medan vi har gett dig en snabb översikt över de bästa sidorna, ska vi nu ta det ett steg längre. Detta är en lista över de bästa Valorant bettingsidorna som finns tillgängliga – de mest välkända och funktionsrika hemsidor du kan hitta.

 

1. GG.Bet

Sedan debuten 2016 har GG.BET främst koncentrerat sig på marknaderna för esports-vadslagning. Även om plattformen har expanderat till att erbjuda konventionella sportodds, utmärker sig GG.BET fortfarande bland esports-communityn. Det var en av de första bettingsidorna att införliva Valorant odds, och det är en partnerorganisation för många av de bästa lagen och tävlingarna i världen.

När Valorant Champions Tour lanseras deltar GG.BET aktivt. På GG.BET upptäcker e-sportspelare ofta specialerbjudanden och rabatter utöver ett brett utbud av verktyg som gör det till ett sant nöje att använda sidorna. Det är en plattform som välkomnar både nya och erfarna spelare, och på grund av det enkla användargränssnittet är den enkel att använda.

Det går inte att förneka att GG.BET är bland de bästa Valorant bettingsidorna som finns.

 

2. Thunderpick

Ett fantastiskt andra alternativ för Valorant betting är Thunderpick Esports. Denna plattform är progressiv och framåtblickande, och den fortsätter att vara en av de bästa bettingsidorna för kryptovalutor som finns på nätet. Med möjligheten att endast acceptera kryptovaluta för insättningar och uttag har Thunderpick varit i framkant när det gäller spel med kryptovaluta i flera år.

Det är en enormt omtyckt plattform som erbjuder kunderna en mängd Valorant spelalternativ. Thunderpick är en konkurrenskraftig plattform och dess Valorant odds är något jämförbara med GG.BET:s. Sajten tenderar dock att koncentrera sig på de största matcherna, vilket resulterar i ett något mindre urval av spel som man kan spela på med Valorant odds.

Trots detta är Thunderpick fortfarande ett utmärkt verktyg för att hitta några av de mest spännande Valorant marknaderna.

 

3. Betway

Vårt val i slutändan är Betway. Denna bookmaker erbjuder odds på Valorant och många andra esports. Den som vill uppleva Valorant betting för första gången kan välja Betway eftersom de har en fantastisk Betway esports-bonus för nya kunder.

De som värderar utseendet på bettingsidan högt kommer inte att bli missnöjda. Betway erbjuder ett snyggt och logiskt användargränssnitt. Du kan också använda deras bettingapp för alla dina viktiga bettingbehov. Du har nu fler alternativ och mer frihet, och du kan placera spel från vilken plats som helst. En av de bästa Valorant bettingsidorna är Betway eftersom de erbjuder ett brett utbud av säkra betalningsalternativ, fantastiska odds och en rättvis och säker spelmiljö

 

Exclusive Promotion

 

Hur väljer man en pålitlig valorant betting hemsida?

När du väljer en Valorant bettingsidorna finns det ett antal faktorer att ta hänsyn till, varav vissa kanske är ganska uppenbara.

Först och främst är det avgörande att endast satsa på en legitim, licensierad plattform, som de vi har inkluderat i mitten av den här guiden. Sätt inte in några pengar på en hemsida för esportsbetting om du har en dålig känsla för den eller om något inte verkar eller känns rätt.

Det är helt upp till dig vilken plattform du vill spela på eftersom det är en köparens marknad. Det finns otaliga bettingsidorna som erbjuder Valorant spelmarknader, men det måste erkännas att vissa av dem är mycket bättre än andra. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till, bland annat användargränssnittets renlighet, insättningsalternativ, plattformens licens och recensioner på internet. Om du är en smart spelare kommer du att undersöka den plattform du föredrar innan du sätter in några pengar.

Kontrollera om bettingsidorna du använder har några kampanjer eller bonusar om du är ny kund. Dessa brukar vanligtvis öka din första investering eller ge dig bättre odds på dina första satsningar, vilket ger dig en omedelbar boost på dina värdiga satsningar.

 

Valorant Betting tips

Vi upprepar ofta samma tips i våra tips om esportsbetting eftersom det alltid är giltigt: få en VÄRDIG spelfördel genom att lära dig så mycket som möjligt om spelet. Dessa åtgärder kan ge dig en betydande fördel jämfört med den typiska spelaren om du är ny i spelet.

Ladda ner Valorant gratis för att bekanta dig med dess kontroller. Lär dig hur skjutvapnen känns, var uppmärksam på gånghastigheterna och undersök de olika utrustningarna som är specifika för varje agent.

Professionella Valorant streamers kan ses gratis på Twitch hela tiden. Ett fantastiskt tillvägagångssätt för att bekanta sig med spelet är att titta på streamingen av en högt rankad eller erfaren Valorant spelare.

Det är en fantastisk metod för att lära sig hur och varför vissa spelare eller lag presterar bättre än andra att titta på esporttävlingar och lyssna på play-by-play-uppdelningarna från announcerna.

Kolla upp relevant statistik. Även om Valorant programmeringen inte innehåller några statistikspårare för esports behöver dina Valorant satsningar inte vara blinda. Valorant Liquipedia är en databas över tävlande Valorant som ger dig grundliga matchhistorier och relevant statistik.

Du kan känna igen vissa professionella spelare från Overwatch League eller CSGO Majors på grund av Valorant likheter med andra esporter. När Valorant släpptes splittrades nästan den sistnämnda professionella scenen, och många av dem har sedan dess bytt. Du kanske kan använda dina Counter-Strike kunskaper när du satsar på Valorant om du är bekant med spelet

Bästa Valorant Turneringar för Betting

Riot Games lanserade Valorant tävlingsscen med en rad mindre turneringar, varav majoriteten sköttes av oberoende turneringsarrangörer som Nerd Street Gamers, WePlay! och Electronic Sports League. First Strike var den första officiella tävlingen som Riot anordnade, och den gjordes tillgänglig över hela världen. Med First Strike: North America och First Strike: Europe fick vi se prispotter klättra upp till 100 000 dollar för första gången i Valorant historia.

Efter att First Strike blev en succé beslutade företaget att utveckla en superturnering som skulle pågå ett helt år. Det var så Valorant Champions Tour kom till, och den väckte stor uppmärksamhet när den ursprungligen tillkännagavs i slutet av 2020. Alla de bästa Valorant spelarna på en gång önskade att delta i matchen.

Valorant Champions Tour har två separata etapper. Två Challengers-tävlingar föregår en enda Masters-tävling i varje nivå. Det sista Valorant Champions-evenemanget, som kommer att inkludera de bästa Valorant lagen från alla olika regioner, kommer att avsluta tävlingen runt slutet av året.

Prispotten för turneringarna fortsatte att växa i takt med att Valorant Champions Tour blev populärare och erbjöd vinnarna allt större summor pengar. VCT kan ha en fördel för esportsfans eftersom det inte finns många Valorant tävlingar i toppklass på marknaden.

Riot Games tillkännagav VCT Game Changers, en mindre tävling som kommer att stödja den intensiva VCT-säsongen, år 2021. En annan viktig tävling med utmärkta spelmöjligheter är denna.V

 

Hur Spelas Valorant?

Det är en bra idé att känna till de viktigaste spelfunktionerna och speltyperna innan du överväger att satsa på Valorant. Vi kommer att beskriva tävlingsupplevelsen i Valorant samt de karaktärer och spelelement som erbjuds i spelet.

På en enda karta består varje match av 25 rundor, där det första laget som vinner 13 rundor vinner matchen.
Vid milstolpen 12 ronder byter spelarna lag.
På en av flera platser där spikar planteras får angriparlaget i uppdrag att plantera och detonera en spik (max 3). Försvarslagets uppgift är att hindra det första laget från att nå sitt mål.
Alla lag kan triumfera om de är först med att eliminera alla spelare i det rivaliserande laget; detta är ett sätt för lagen att triumfera betydligt oftare.
Under gruppstadierna kommer tävlingen troligen att använda sig av ett format med enkel eliminering och bäst-av-format.

Fyra klasser av valbara agenter finns tillgängliga för spelarna att välja mellan när de spelar:

Sentinel\Initiator\Controller\Duelist
Varje klass och agent har unika färdigheter som kan användas för antingen anfall eller försvar, eller bara för att utöva kontroll över en del av kartan.
Detta skulle logiskt sett betyda att en meta som alltid förändras kommer att göra det när nya mästare och kartor lanseras, vissa agenter och förmågor bedöms vara för starka eller för svaga, och så vidare.

 

Hur skiljer Valorant från andra First-Person Shooters?

Valorant skiljer sig avsevärt från de två titlar som det vanligtvis jämförs med i ett antal avseenden (Overwatch och CSGO).

Nedan följer några viktiga paralleller och skillnader mellan dessa två titlar:

– Spelare återuppstår bara i början av en ny runda, inte under en pågående runda.
– Det finns tre förtillverkade klasser tillgängliga.
– Varje matchrunda varar bara några minuter, vanligtvis inte mer än två.
– Möjligheten att regenerera hälsa finns tillgänglig.
– För specifika handlingar i spelet under en match finns unika utmärkelser.
– Beroende på vilken typ av vapen som används kan spelarna använda vapnets sikte eller bara skärmens centrala hårkors för att sikta.
– I början av varje match använder spelarna pengar som de har samlat på sig från tidigare rundor för att köpa nya vapen. För dödade spelare och baserat på vunna/förlorade rundor delas pengar ut.
– I likhet med CSGO kan spelare dödas med ett enda skott.

De flesta tidigare och nuvarande esportsutövare som spelar CSGO eller Overwatch är överens om att Valorant känns mer som CS 1.6 med smaken av Overwatch slängd ovanpå. När du placerar Valorant bets ska du komma ihåg att i det här spelet är överlägset sikte och wall-bangs överlägsna.

 

Vanligt ställda frågor

Ja, du kan satsa på Overwatch från de flesta av de plattformar för e-sportspel som finns på vår hemsida.

You can place Overwatch bets on things like match winners, tournament winners, map winners, first player killed, and much more.

Ja, många Overwatch betting sidor erbjuder mobilappar eller mobilvänliga webbplatser för enkel satsning på farten.