Valorant Patch 6.06 patch notes

Table
RANK
BOLAG
BONUS
INFO
LÄNK
Basta-eSport-Betting-Ikon
Bet365 Logo
1250 SEK I KREDITER
VÄLKOMSTBONUS
Bet365 Recension
Bret utbud på eSport
Bästa oddsen på eSport
Snabb livebetting
2
Unibet Logo
100 SEK gratisspel
VÄLKOMSTBONUS
Unibet Recension
Dedikerade till eSport
Livestream på Twitch
Sponsrar Astralis
3
Betsafe Logo
100% upp till 500 SEK
VÄLKOMSTBONUS
Betsafe Recension
Höga odds på eSport
Brett utbud av spel
Snabba svar från support

Vi närmar oss mitten av det nuvarande VALORANT-avsnittet samtidigt som mitten av den centrala andra akten i VALORANT-avsnitt sex närmar sig. Spelarna har blivit mer och mer acklimatiserade till kartdesignen med tre platser i Lotus och Gekko har snabbt blivit ett populärt val, och Riot Games är fast beslutna att fortsätta att balansera den senaste initiativtagaren som lagts till i VALORANT eftersom den nya agenten var fokus i Patch 6.06, som kommer att nå liveservrarna idag.

Utvecklarna har framför allt minskat Gekkos Mosh Pit (C) skada på objekt eftersom den fungerade “inkonsekvent” jämfört med liknande förmågor som KAY/O:s FRAG/ment (C) och Breach’s Aftershock (C), och de har även ändrat hur Wingman (Q) fungerar. Nu kommer Gekkos följeslagare inte längre alltid att dö om han är den sista som lever.

Relaterat: Gekko får sina första nedskärningar i VALORANT Patch 6.06

Utöver balansändringarna för Gekko har Riot gjort en liten visuell justering av kartan Lotus och fixat flera sociala buggar i den senaste patchen.

Här är alla VALORANT Patch 6.06 anteckningar.

Uppdateringar för agenter

Gekko

– Mosh Pit’s skada på objekt har presterat inkonsekvent med relativa förmågor som KAY/O’s FRAG/ment (C) och Breach’s Aftershock (C).
Skador på objekt har minskat 2,5x > 1x.
– Wingman (Q)
Wingman kommer nu alltid att dö om han är sist i livet.

Uppdateringar av kartor
Lotus
Uppdaterade förstörelse-VFX för den förstörbara dörren som ligger mellan A Link och A Main för att göra det lättare att se igenom när den faller bort.
Kontext: När dörren förstördes åtföljdes den av ett vitt skymningsmoln som skymde sikten, så spelare som krossade dörren kunde inte omedelbart se om det fanns någon på andra sidan.

Systemuppdateringar
Lagt till möjligheten att dölja agenternas konturer och fresnel (färgkonturen på agenter).
Gå till Inställningar >> Allmänt >> Under “Övrigt” finns det ett alternativ för att växla mellan “Dölj konturer och fresnel”.

Felrättningar
Agenter
Wingman kan inte längre krossa immateriella spelare.

Sociala
– Fixat ett fel som hindrade dig från att skicka en viskning som börjar med en Circumflex Accent  Ni kan nu viska söta emoticonansikten till varandra med hjälp av ^w^.
Rättade ett fel som gjorde att ping-ikoner visades även när någon var tystad. Att stänga av någon kommer nu korrekt att undertrycka ping-ikoner.
– Fixade ett fel som gjorde att röstchatt-gränssnittet var dolt när din agent var blindad. Du kan nu se även när din agent inte kan se.
– Fixade ett fel där knappen Gå med i sällskap fortfarande var aktiv trots att sällskapsinbjudan inte längre var giltig.
– Fastställt ett fel där antalet personer som en vän är med i ett sällskap inte visades korrekt när du sökte i din vänlista.
– Ett fel åtgärdades där rullning av den sociala panelen ibland rullade andra element i användargränssnittet, t.ex. agentkarusellen.
– Fastställde ett fel där vänlistan doldes när automatisk avvisning av vänförfrågningar var aktiverad.

Exclusive Promotion